Smycken med omtanke (uppdaterat!)


Dubbelsidigt armband med änglastenen Angelit,
för en ängel som aldrig fick sätta sina fötter på jorden.

 

Dubbelsidigt armband med Bergkristall (som innehåller
hela spektrat av färger), för ett litet regnbågsbarn*.

*Regnbågsbarn är beteckningen för ett barn som föds efter förlusten av ett spädbarn (före, under
eller efter förlossningen). Efter storm och regn kommer solen och med den regnbågen som
bringar hopp om en ljusare framtid, utan att för den skull förringa det som hänt tidigare.
 
Alltid tillsammans.
 

Ytterligare en beställning för ängla- respektive regnbågsbarn.Dubbelsidigt armband till en person som kämpar mot anorexia (se utförligare beskrivning nedan).
 
Rhodonit är känd som en "emotional healer", och kan stärka dig i situationer som upplevs som stressiga eller utmanande. Den löser även blockeringar i hjärtchakrat.

Rhodonit höjer självkänslan och motverkar negativitet. Den är också känd som en "räddningssten". Den hjälper oss balansera känslorna och uppmuntrar känslor av samhällstillhörighet. Därför är den toppen för de som känner sig utanför, eller oälskad.

Den främjar balansen och stödjer under healingprocessen. Den hjälper vid läkning av känslomässiga sår och förvandlar dem till en drivkraft att gå vidare.

Fysiskt hjälper Rhodonit dig att återfå energi som gått förlorat på grund av känslomässiga trauman. Den kan också hjälpa till vid mineralbrist.
Rhodonit stöttar det endokrina systemet som ökar din energi och vitalitet. Den stöttar också nervsystemet, stärker musklerna och hjärtat och stimulerar cirkulationen.

Rosenkvarts är kärlekens sten och är den viktigaste stenen för vårt hjärtchakra, då den står för milda, positiva energier och kärlek i alla former. Energin är kärleksfull och moderlig, och hjälper oss att öppna upp oss för villkorslös kärlek. Den hjälper oss också att känna kärlek till oss själva, och att öka vår självkänsla.

Rosenkvarts balanserar våra känslor, och minskar känslor av ilska, rädsla, stress, skuld, ångest och sorg. Den har en mild energi, men den har samtidigt kraft att lösa upp blockeringar som vi har djupt inom oss. 

Rosenkvarts kan hela känslomässiga trauman och sår. Den hjälper oss att känna förlåtande och tolerans, både gentemot andra men också oss själva.

Rosenkvarts sägs också vara helande för många delar av vår fysiska kropp, och då i första hand i hjärtregionen.
 
 

RSS 2.0