Nya och gamla kunder...

Smyckesverkstaden är stängd t o m 2012-01-15 men
du är givetvis alltid välkommen att mejla in beställningar!

Fler beställningar


Sista chansen!

Varför inte ge bort ett personligt smycke i julklapp? Onsdagen den 14/2 kl 15.00 är stopptid för beställningar om du vill hinna få ditt smycke före jul!*

Välkommen att beställa smycken för alla andra tillfällen på året! :-)


* Med reservation för material som måste beställas från leverantörer, då kan jag tyvärr inte garantera leverans till jul.

Omdömen från kunder

Här kan du läsa omdömen från tidigare kunder.
Har du beställt av mig, lämna gärna ett omdöme i kommentarsfältet eller via e-post anamcara@live.se. Din åsikt är viktig!


Annika: "Jag blev jättenöjd med halsbandet som min mamma ska få i julklapp. Det var underbart fint och jag kommer även att beställa halsband till mina 2 döttrar när dom fyller år samt ett till mig själv för jag tyckte det var så fint. :-) Tycker samarbetet har funkar bra, du har lyssnar på mina önskningar och försökt göra så bra som du kan. När jag sedan inte vetat hur jag vill ha det har du kommit på tips, som underlättat."


Lisen: "Tack för oerhört vackra och välgjorda smycken! Underbart!"


Linda: "Är så glad över mitt vackra och välgjorda halsband och många jag känner vill oxå beställa. Kan beskriva mitt halsband med tre ord:vackert, billigt, personligt.Sen är du en mycket trevlig person som kommer med förslag...Tusen tack!!!"


Anita: "Tack så mycket, nu har jag fått smyckena. Jag är nöjd. Har varit ett bra samarbete och fått mycket info, det är jätte bra. Att man kan vara med och påverka är roligt och annorlunda. Jag kommer nog att köpa fler, för det är en bra present att ge bort."


Jessica: "Jag är så otroligt nöjd! Du har gjort två fantastiskt vacka smycken till mig och min lillasyster och jag är så tacksam för all tid och energi du lagt ner. Du fick mig att känna att mina smycken var speciella och viktiga. Tusen tack!"


Mia: "Jag beställde ett fantastiskt fint halsband! Jag kommer garanterat att beställa fler smycken av dig framöver!"

Tidigare beställningar

(Bilderna är klickbara)

RSS 2.0